Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+599.21
Ethereum
+2.98
Litecoin
+0.67
DigitalCash
+0.89
Monero
+1.88
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.6
Dogecoin
+0.02

Binance P2P platformuna yeni bir para birimi ekledi

0 348

Binance P2P platformuna yeni bir para birimi ekledi .

Binance, Rusya’nın fiat (itibari) para birimine verdiği hizmetlerin çeşitlerini artırıyor. Borsa tarafından 11 Şubat’ta yayımlanan duyuruya göre, eşler arası ticaret platformuna Rus rublesi çiftleri ekleniyor. Platform, Binance’in iOS ve Android işletim sistemlerinde çalışan mobil uygulaması aracılığıyla kullanılabiliyor. Kullanıcılar bundan böyle işlem ücreti ödemeden, eşler arası ağ üzerinden Rus rublesi ile Tether (USDT), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Binance Coin (BNB) satın alabilecek ya da satabilecekler.

Binance P2P, dünya çapında fiat-kripto işlemlerini kolaylaştırmak için Ekim 2019’da piyasaya sürüldü. Başlangıçta Çin yuanına destek veren sistem, ilk dönemde Çinli kullanıcılara hizmet verirken, zamanla Vietnam donguna ve şimdi de Rus rublesine destek sunmaya başladı. Eşler arası ticaret platformu, Binance’ın kullanıcı merkezli çözümlerinin bir parçası olarak tanımlanıyor. Ocak ayında borsa, P2P satıcılarına yönelik LocalBitcoins’e benzer bir hizmet oluşturmak üzere çalıştığını açıkladı.

Fiat ağ geçitleri

Kripto ticaret platformu olarak bilinen Binance borsası son birkaç ay içinde çeşitli fiat-kripto ağ geçitleri de oluşturmaya başladı. Rus rublesi, kredi kartı ile gerçek zamanlı kripto para alımlarında kullanılabiliyordu. Aynı şekilde Türk lirası üzerinden ticaret işlemleri de Kasım 2019’da kullanıma açıldı. Binance, 2019 yılında Avrupa ve ABD’deki müşterilere hizmet vermek için yerel şubeler açmaya başladı. Merkezi British Channel Islands’da bulunan Binance Jersey, avro ve İngiliz sterlini ile ticaret yapmak isteyen müşterilere hizmet veriyor. Binance.US ise, ABD pazarı için oluşturulan ve daha katı düzenleyici kurallara sahip ortamda işlem yapan bir borsa olarak çalışıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.