Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,669.18
+3302.77
Ethereum
$3,100.20
+114.84
Litecoin
$80.74
+0.06
DigitalCash
$29.52
+1.7
Monero
$118.00
+3.94
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.06
+0.68
Dogecoin
$0.15
+0.01

Binance, Kaldıraçlı Token’ları Delist Sebebi Olarak Kullanıcıları Gösterdi

0 292

Binance, Kaldıraçlı Token’ları Delist Sebebi Olarak Kullanıcıları Gösterdi .

Binance, FTX kaldıraçlı token’ları listelemeden kaldırmasından dolayı müşterileri suçlu tuttu; borsa, asıl kullanım amacı alıp satmak olan token’lar ile kullanıcıların işlem yapmadığını ileri sürdü. Binance, FTX kaldıraçlı token’ları listelemeden kaldırmasından dolayı müşterileri suçlu tuttu; borsa, asıl kullanım amacı alıp satmak olan token’lar ile kullanıcıların işlem yapmadığını ileri sürdü.

“Kaldıraçlı token’lar uzun süre tutmak için tasarlanmamıştır. Kullanıcılarımız ise böyle yapıyordu. Token’ların değeri, zaman içinde fiyat artışı ve düşüşü nedeniyle azalacaktı.” diye belirtti.

Borsa temsilcisi, Binance’in kaldırılan ürünleri açıklamak ve yeniden listelemek gibi bir planı olmadığını söyledi.

31 Mart’ta ürünler kaldırıldı

Binance, FTX kaldıraçlı token’ların kaldırılacağını, ürünlerin başlatılmasından yalnızca haftalar sonra, 28 Mart’ta duyurdu. Borsa, kullanıcıların ürünü anlamadığını ve bu nedenle kaldırma kararı alındığını açıkladı. Binance temsilcisi, “Bu token’lar kısa vadeli al-satlar için tasarlandı. Kullanıcılar yüksek fiyat artışı yaşayan token’ları fiyat sürekli yükselirken ellerinde tutarlarsa, bu token’lar uzun vadede BTC’den üç kat iyi performans gösterir. Aksi durumda da BTC’den üç kat fazla değer kaybeder.” diye açkladı.

2019’da FTX’e yatırım yapılmıştı

Binance, Aralık 2019’da türev borsası FTX’e öz sermaye yatırımı yapıldığını açıklamıştı. Borsa, aynı zamanda platformun kendi token’ı olan FTX’de uzun vadeli bir hisse de satın almıştı. Binance temsilcisi kararın gerekçesini “Binance ve FTX, yatırımcılar için daha iyi alım satım ürünleri ve platformları sunmak, piyasayı büyütmek ve kripto para ekosistemini geliştirmek için birlikte çalışacak.” diyerek açıkladı.

Temsilci, FTX’in hızlı büyümesine ve artan popülerliğine dikkat çekti:

“Stratejik ortaklık kapsamında FTX, Binance Exchange (Binance.com) ve Binance borsa dışı (OTC) alım satım platformu dahil Binance ekosisteminde likidite oluşturmaya ve kurumsal ürün sunmaya yardımcı olacak.”

Binance, geçtiğimiz haftalarda genişleme çabaları nedeniyle sık sık gündeme geldi. Binance Academy, geçtiğimiz gün Çin merkezli bir blockchain geliştiricisi başlattı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.