Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,303.08
-491.96
Ethereum
$3,556.51
-17.31
Litecoin
$102.56
+7.3
DigitalCash
$40.13
+1.69
Monero
$135.03
-2.11
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$34.78
+2.55
Dogecoin
$0.21
-0

Binance Destekli Kripto Seyahat Şirketleri Güçlerini Birleştirdi

0 278

Binance Destekli Kripto Seyahat Şirketleri Güçlerini Birleştirdi.

Her ikisi de ödeme yöntemi olarak kripto para kabul eden otel rezervasyon hizmeti Travala.com ve uçuş rezervasyon sitesi TravelByBit, platformlarını birleştirdiklerini duyurdu. 20 Mayıs tarihli duyuruya göre Travala.com ve TravelByBit, birleşerek kullanıcılara 2 milyondan fazla otel ve 600 havayolundan rezervasyon yapma imkanı sunan bir platform haline gelecek.

Binance destekliyor

Her iki şirket de önde gelen kripto borsa Binance tarafından destekleniyor. Borsanın CEO’su Changpeng Zhao, şirketlerin kripto topluluğuna gelişmiş rezervasyon hizmeti sunabileceklerini açıkladı. Travala.com, mevcut durumda yasal para ve Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB) ve Binance Dollar (BUSD) dahil 25’ten fazla popüler kripto para birimi ile ödemeleri destekliyor.  Platform, ayrıca kullanıcılara hediye ve indirimlere erişim sunan ve yakında TravelByBit’de de bulunacak kendi token’ı AVA’yı içeriyor. Travala sözcüsü, şöyle belirtti:

“Travala.com platformunun kendi kripto parası olan AVA, artık ödemeler, sadakat puanları toplamak ve Akıllı Program kapsamında özel indirim ve hediyelere erişmek için kullanılabilecek. […] Travala.com’da her rezervasyon yapıldığında kullanıcı, toplam rezervasyon masrafının yüzde 2’si kadar AVA’yı geri alacak.”

Yaygınlık için umutlar büyük

“Yeni platform, COVID-19 salgını nedeniyle uygulanan seyahat kısıtlamalarından önce seyahat rezervasyonlarındaki mevcut büyüme oranı baz alınarak 10 milyon doları geçen bir gelir seviyesi bekliyor.” diye belirtti.  Şirketler, yeni platformun tokenize ödüller ve daha fazla ödeme seçeneği sunması nedeniyle geleneksel alternatiflere göre daha iyi bir seçenek olacağını ileri sürdü. Dahası, platform yeterince hizmet alamayan blockchain ve kripto para meraklılarına odaklanıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.