Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,305.30
-2519.4
Ethereum
$2,981.42
-104
Litecoin
$80.15
+0.16
DigitalCash
$27.59
-0.64
Monero
$117.26
-4.38
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.42
-0.77
Dogecoin
$0.15
-0.01

Andreessen Horowitz : BTC Influencer Coin cağına öncülük ediyor

0 380

Andreessen Horowitz : Btc Influencer Coin cağına öncülük ediyor .

Girişim sermayesi şirketi Andreessen Horowitz, Bitcoin’in (BTC) çevrimiçi influencer’lar tarafından 2020’li yıllarda kullanılacak parasallaşma mekanizmalarının merkezinde olacağını ileri sürdü.-Andreessen Horowitz, 30 Aralık’ta yayınlanan ve yemeklerin kişilerin biyolojilerine özel üretildiği, VR ve avatarların günlük iş hayatının bir parçası olduğu geleceği resmettiği öyküsünde, 2030 yılını şöyle anlatıyor:

“Influencer’lar, yüzlerce hayranına anında erişebiliyor. Hayranlar ise, geri bildirimleri karşılığında anında ödeme alabiliyor. Bitcoin veya Libra gibi bir kripto para birimiyle veya Influencer Coin ile ödeme almayı tercih edebilirler.”

Andreessen Horowitz, ”Influencer Coin” gibi özel dijital varlıkların, hayranlara influencer’ın artan popüleritesinden pay alma imkanı sunacağını düşünüyor.

2020’li yılların stratejik trendleri

ComputerWeekly.com, 2020’li yıllarda değişimi sağlayacak ana teknolojiler olarak blockchain, hiper otomasyon ve yapay zekaya işaret etti. ComputerWeekly yazarı Brian Burke, 2 Ocak’ta ”Gelecekte, gerçek blockchain veya ‘tam blockchain’ olarak adlandırabileceğimiz teknoloji, sektörleri değiştirme potansiyeline sahip olacak.” diye belirtti ve teknolojinin 2023 yılına kadar tam olarak ölçeklendirilebileceğini ileri sürdü. Blockchain, Burke’e göre yapay zeka ve Şeylerin İnterneti (IoT) gibi tamamlayıcı teknolojiler ile birlikte merkeziyetsiz ve otomatikleştirilmiş ağların katılımcı türlerini artıracak. Otomotiv sektöründe ise, akıllı sensörleri araçlar blockchain veya IoT kullanarak bir sigorta şirketiyle doğrudan pazarlık yapabilecek.

ZenGo CEO’su Ouriel Ohayon, 2020 yılı ile ilgili alaycı tahminlerde bulundu:

“Tüm donanım cüzdanları hack saldırısına uğrayacak; Tron/XRP paritesi, en önemli parite haline gelecek; Satoshi’nin kimliği ortaya çıkacak ve hayal kırıklığı yaratacak; Trump satoshi biriktirecek; Lightning yoğun bir şekilde kullanılıyor olacak.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.