Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,718.37
+882.08
Ethereum
$3,115.27
+6.29
Litecoin
$81.97
+0.06
DigitalCash
$29.38
-0.47
Monero
$124.99
+0.29
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.01
-0.14
Dogecoin
$0.16
+0.02

ABD’de Binance Hakkındaki Soruşturmalar Genişletiliyor

0 371

ABD’De Binance hakkındaki soruşturmalar genişletiyor. Son dönemlerde düzenleyiciler ile başı dertte olan dev şirket yeni sorunlarla karşı karşıya kalabilir.

Binance Çalışmalarına Hız Kazandırdı

Son günlerde birçok ülkede düzenleyicilerin hedefinde olan Binance bu konudaki çalışmalarına hız kazandırdı. Bunun için de eski düzenleyicileri işe alan şirket kendisinin güvenli olduğunu kanıtlamak istiyor. Ayrıca kontrolsüz büyüme sonucu oluşan sorunların da bu çerçevede düzeltileceği belirtilmekte.

Binance Hakkında Manipülasyon Soruşturması

ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından Binance hakkındaki manipülasyon soruşturması genişletiliyor. Piyasalar üzerinde şirketin manipülasyon yaratıp yaratmadığı hakkında geniş çaplı bir çalışma başlatılmış durumda. Bu çalışma öncesinde de birçok kez defa bu suçlamaların odağında kalan şirket bunları her seferinde reddetti.

Bazı ülkelerde daha can sıkıcı durumlar ile karşı karşıya olan Binance, oradaki kullanıcılar için hizmetlerini durdurdu. Bu hizmetlerin ne zaman tekrardan aktif edileceği ise henüz bilinmezliğini koruyor. Kısacası yoğun bir yasal süreç içerisinde olan şirketin çalışmaları ne zaman etkisini gösterecek bunu hep birlikte göreceğiz.

Çevre Dostu Olmasıyla Dikkat Çeken ve Tavsiye Edilen 3 Altcoin

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.