Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,700.38
-1114.34
Ethereum
$3,045.09
-54.7
Litecoin
$82.58
+1.4
DigitalCash
$29.82
+0.19
Monero
$117.82
-0.19
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.09
-0.02
Dogecoin
$0.15
-0

Türkiye kazanacak

0 512

Türkiye kazanacak .

2 gemiyle Türkiye seferlerini yeniden başlatmaya hazırlanan MSC Cruises Yönetici Direktörü Angelo Capurro, “Turizm sektöründe yaşanan kriz sonrasında İstanbul ve İzmir limanlarını, Yunanistan limanlarıyla değiştirdik. Zarara uğradık. 2021’de İstanbul ve Kuşadası’na gerçekleştireceğimiz programlarla, başarılı bir yıl geçireceğimizi öngörüyoruz” dedi.

Kruvaziyer gemileri rotalarını yeniden Türkiye’ye çevirdi. Son olarak genel merkezi İsviçre’nin Cenevre kentinde bulunan MSC Cruises firması 2 gemiyle ülkemize yeniden sefer başlatmaya hazırlanıyor. Firma Yönetici Direktörü Angelo Capurro, “2016’da turizm sektöründe yaşanan kriz sonrasında İstanbul ve İzmir limanlarını, Yunanistan limanlarıyla değiştirdik. Bunun sonucunda belli bir zarara uğradık. Şirket olarak bu zararı absorbe ettik, şimdi onu kazanmanın zamanı” dedi. Bu zararı hesap etmenin çok kolay olmadığını anlatan Angelo Capurro, “Birincisi taleplerde çok düşüş oldu. İkincisi ise yeni bir rotaya yatırım yapmak zorunda kaldık” ifadelerini kullandı.

YOĞUN BİR TALEP VAR

“2021 yaz döneminde, İstanbul ve Kuşadası’na gerçekleştireceğimiz Ege ve Adriyatik programlarında, hep birlikte başarılı bir yıl geçireceğimizi öngörüyoruz” diyen Angelo Capurro, İstanbul’un işin içine dahil olmasıyla ürünün çok daha rahat bir şekilde satılacağını ifade etti. Gemilerindeki ve potansiyel misafirleriyle sürekli anketler yaptıklarına dikkat çeken Capurro, “Bu anketler sonucunda İstanbul’un Doğu Avrupa’da en çok talep gören destinasyon olduğu ortaya çıktı. İstanbul’dan hareket edecek gemilere bütün dünyadan yolcu bindirmeyi planlıyoruz” dedi. Angelo Capurro, kentin özellikle İngiltere ve Avustralya, ABD pazarlarından çok büyük talep aldığını söyledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.