Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,066.47
+39.95
Ethereum
$3,185.92
-10.26
Litecoin
$84.40
-0.62
DigitalCash
$31.15
-0.29
Monero
$122.45
+1.28
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.87
-0.5
Dogecoin
$0.16
-0

Berat Albayrak: Artık bunlara müsaade etmeyeceğiz .

0 275

 Berat Albayrak: Artık bunlara müsaade etmeyeceğiz .

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Ülkenin bekasını tehdit eden tüm unsurları kaynağında bitirme noktasında Türkiye çok kararlı bir duruş sergiledi ve elhamdülillah milletimizin desteğiyle, Cumhurbaşkanımızın liderliği ile bunların her birini teker teker savuşturduk.” dedi. Türkiye üzerinden nasıl bir haksızlıkla oyun oynandığını gördüklerini anlatan Albayrak, “Büyük ve güçlü Türkiye idealinde mücadelemiz devam edecek. Ne diyorlardı? ‘Faizler inmesin’. Faizler inerse ne olur? Dolar 10 lira olur, 12 lira olur, 25 lira olur. Böyle bir yalan bu. Ne oldu? Sadece son üç ayda bir puan yüzde 10 faizler indi. Dolar 10 lira oldu mu? Olmadı. Bundan kim mutlu oldu, kim mutsuz oldu? Bunların derdi ülke değil, bunların derdi faiz maliyetinin altında ezilecek olan üreticimiz de değil. Artık bitti. Artık bunlara da müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ordu Ticaret ve Sanayi Odasınca Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıda iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

Eylül ayında üç şey için “değişim” başlığı adı altında iş dünyasında ve ekonomideki değişimi ifade edecek şekilde yeni ekonomi programında bir sürecin adını koyarak yola çıktıklarını belirten Albayrak, bu çerçevede sorunları, ihtiyaç ve talepleri yerinde değerlendirerek adımlar atmak için il il gezmeye başladıklarını söyledi. Albayrak, dördüncü duraklarının Karadeniz’in eşsiz güzelliklere sahip şehri Ordu olduğunu kaydederek, güzel ev sahipliği için herkese teşekkür etti.

.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.