Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,635.45
-25.76
Ethereum
$3,232.06
+35.31
Litecoin
$86.23
+1.15
DigitalCash
$31.34
-0.25
Monero
$120.68
+0.42
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.18
+0.05
Dogecoin
$0.16
0

Seçimlerde evden oy kullanmak mümkün olacak!

0 381

Seçimlerde evden oy kullanmak mümkün olacak!

Güney Kore’deki blockchain çılgınlığı, merkezi hükümetin ülke genelinde apartman sakinlerini hedef alan blockchain tabanlı bir platforma 1,27 milyon dolar fonlama vaat etmesi sayesinde, konut sektörüne de ulaştı.ZDNet Korea’ya göre Güney Kore Bilim Bakanlığı, veya ICT, ikamet eden kişilerin elektronik oylama, park alanı yönetimi ve diğer ev odaklı yönetişim tedbirlerine izin verecek temassız bir platform geliştirmek için Ksign isimli yerel bir firmayı seçmiş.

Duyuruda platformun ayrıca sosyal mesafe ile ilgili de yardım sağlayacağı söylendi. Projenin yaratıcıları, projenin  “apartman alanlarında toplum sağlığını güçlendirmesini” beklediklerini de belirtti.Ev sahipleri, ev sakinleri ve yönetim, aynı zamanda video konferans ve elektronik ödeme çözümleri sunacak bu platformu kullanabilecek.

Ksign’ın başkan yardımcısı Keo Ja-in yakında gelecek platform ile ilgili şu yorumu yaptı:

“Biz, kişisel bilgileri kontrol ederek ve kimliği kişisel bilgileri kontrol ederek doğrulayarak token ekosistemine uygulanabilecek bir DID geliştiriyoruz. Aynı zamanda amacımız her dükkanda kullanılabilecek bir token ekosistemi yaratmak.”

Seocho bölgesel hükümeti başkanı, yakın zamanda bölge sakinleri için blockchain tabanlı bir oylama platformu önerdi ve son zamanlarda ülke çapındaki kripto ile alakalı gelişim akınını övdü.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.