Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,349.41
+73.6
Ethereum
$3,089.82
-18.41
Litecoin
$79.64
+1.63
DigitalCash
$28.23
-0.02
Monero
$121.97
-0.21
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.20
-0.18
Dogecoin
$0.16
-0.01

Kullanıcıların kripto ile Viator’da gezi satın almasına izin veren blockchain firması

0 370

Kullanıcıların kripto ile Viator’da gezi satın almasına izin veren blockchain firması

Avustralya merkezli blockchain şirketi ShareRing , kullanıcıların çeşitli kripto para birimleriyle yaklaşık 400.000 turizm deneyimi için ödeme yapmalarını sağlamak için Tripadvisor deneyim pazarı Viator ile ortaklık kurdu.

Tendermint üzerine inşa edilen ShareRing platformu, kullanıcıların yerel fiat para birimleri veya Bitcoin ( BTC ), Ether ( ETH ) ve yerel SharePay dahil olmak üzere büyük kripto varlıklarını kullanarak Viator’un 395.000 küresel etkinlik ve deneyimini rezerve etmesine, kaydetmesine ve ödeme yapmasına olanak tanıyacak. belirteci (SHRP).

Platform, hassas kişisel ve finansal bilgilerin güvenli bir şekilde işlenmesini sağlamak için ShareRing ID sistemini kullanır ve pandemi sırasında turizm güvenliğine yardımcı olmak için temas izleme özelliklerine sahiptir.

ShareRing CEO’su Tim Bos, “ShareRing ekosistemine Viator’u eklemekten çok mutluyuz” dedi.

ShareRing uygulamasında bir hesap oluştururken, kullanıcıların aslında blok zincirinde bir kimlik oluşturduğunu söyledi. Bos, bir röportajda, “Üzerinde kontrol sahibi oldukları kendi kendine egemen bir kimliktir” dedi. “Bu, özellikle belirli deneyimlerin daha yüksek risk içerebileceği durumlarda, onlarla sağlayıcı arasında güven yaratır.”

ShareRing, kullanıcıların yakında duyurulacak çok sayıda ortaklık aracılığıyla 2,6 milyondan fazla otel, uçuş ve araç kiralama, vize ve turist başvurusu için rezervasyon yapabileceklerini iddia ediyor.

Her ne kadar işlerin teknik tarafı hazır olsa da, ShareRing, Noel’e kadar müşterilere sunulan tüm ürün yelpazesini görecek yumuşak bir lansmanla devam edecek. ShareRing, yıl sonuna kadar 100.000 kullanıcının platforma kaydolacağını tahmin ediyor.

Bos, ” Başlangıçta Güneydoğu Asya bölgesine odaklanacak olsak da erişimimiz küresel olacak ” dedi ve ekledi:

“Platformumuzu Tayland hükümetinin varışta E-vize sistemine bağlamak için Tayland hükümeti ile çalışıyoruz.”

Şirket, 12 Peers Capital Markets, Alphabit, GDA Capital ve Alpha Sigma Capital dahil olmak üzere önemli yatırım fonlarından bu yıl 2,5 ila 3 milyon dolar arasında fon aldı. Bos, “Operasyon ve pazarlamada% 100’ü şirkete geri aktarılan bu fon, ekibimizi Çin ve Tayland’da yeni ofisler açmak da dahil olmak üzere büyütmemize yardımcı oldu” dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.