Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,276.97
-2357.48
Ethereum
$3,151.18
-99.21
Litecoin
$83.68
-3.24
DigitalCash
$30.12
-1.49
Monero
$119.70
-1.79
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.23
-1.84
Dogecoin
$0.15
-0.01

Kripto ödeme ağı, Avrupa için Blockchain’in 10. üyesi oldu

0 429

Kripto ödeme ağı, Avrupa için Blockchain’in 10. üyesi oldu

Blockchain for Europe’un 10. üyesi olarak bir kripto ödeme ağı açıklandı.

Avrupa için Blockchain, oybirliğiyle Electroneum üyeliğinin lehine oy verdi, çünkü finansal katılım hedefleri dünya çapında kripto ve blok zinciri uzmanlarının dikkatini çekti.

Kripto projesi artık Binance, Ripple ve Cardano’nun da dahil olduğu diğer üyelerle omuz omuza olacak ve grup “AB’nin inovasyonun küresel ön saflarında kalmasına yardımcı olmak için blockchain tanıtımına ve eğitime odaklanıyor.”

Avrupa için Blockchain, bu sektördeki önde gelen işletmelerin ticaret bloğundaki politika yapımını etkilemesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Kuruluşun başkanı Maria Minaricova’yı karşılayan Electroneum , “Electroneum’un dikkatini çeken, son derece profesyonel bir ekip tarafından yönetilen köklü bir şirket olma kaydıyla, bir üye olarak yüksek beklentilerimiz var. dünya çapında birçok kripto ve blok zinciri uzmanı. “

Electroneum CEO’su Richard Ells, şirketin kanun koyucuların blok zincirinin sağladığı “önemli teknolojik ilerlemeleri” anlamalarına yardımcı olmayı dört gözle beklediğini ekledi.

Yeni kuralların ve düzenlemelerin alandaki inovasyonu engellememesini sağlamak için görevlerinde böylesine önemli bir blok zinciri şirketi grubuna katılmak büyük bir onur ”dedi.

Değişen tutumlar

Dönüm noktası, Avrupa’nın sektörde faaliyet gösteren işletmelere “netlik” sağlayacak şekilde tasarlanmış bir şekilde kripto ve blok zinciri düzenleme çabalarını artırmasıyla geliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.