Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,322.91
+671.32
Ethereum
$3,000.37
-13.53
Litecoin
$79.37
-0.8
DigitalCash
$28.54
+0.53
Monero
$114.96
-2.71
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.43
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

George Floyd Token’ı Piyasaya Sürdü!

0 326

George Floyd Token’ı Piyasaya Sürdü!

ABD’deki gergin durumdan yararlanmak ve bir token oluşturmak için yeni bir proje ortaya çıktı.George Floyd’un Minneapolis Polis Departmanı’nın ellerinde ölmesinin ardından başlayan büyük protesto ve isyan dalgaları ABD’yi sarmaya devam ediyor.Kripto topluluğu bir bütün olarak protestolara büyük destek oldu ve önde gelen bazı üyeleri siyahi haklarını desteklemek için bağışta bulundu. Bazıları ise bunu bir kısa yoldan para kazanma imkanı olarak görüyor.

Bunun sonucu olarak başlatılan “George Floyd Token (FLYD)”, resmi web sitesine George Floyd’un anısını “sonsuza kadar yaşatacak” ve siyahi hakları çalışmalarına güvenli bir fon sağlama yolu olacak.Floyd’u blockchain yoluyla ölümsüzleştirme vaadine rağmen bu bir koleksiyon ürünü veya alım satımı yapılamaz token değil. FLYD standart bir ERC-20 token’ı ve kılavuzu token’ın “protestocu ve aktivistlere yardıma ihtiyaç duymaları halinde birden fazla ödeme yolu sunmayı amaçladığını” belirtiyor.

Tehlike işaretleri

2017 ve 2018’de gerçekleştirilen dolandırıcılık amaçlı bir çok ilk coin arzı gibi bu token’ın kılavuzu da protestocuların nedenler likit olmayan ve yeni piyasaya sürülen bir token’a, hatta neden özelleştirilmiş bir ödeme çözümüne ihtiyaç duyacaklarını açıklamıyor.Kurucular, FLYD/ETH (ETH) paritesi başlattıkları Uniswap üzerinde alıcıların ilgisini çekmek için airdrop gerçekleştireceklerini duyurdu. Kurucular, elde edilen gelirin bir kısmını Floyd ailesi ve siyahi hakları hareketine bağışlayacaklarını açıkladı.

FLYD projesi, merkezi bir kuruluşu olmayan siyahi hakları hareketinde hangi kuruluşlara bağış yapacaklarını açıklamadı.Projenin web sitesinde “gizlilik politikası” ve “hükümler ve koşullar” sekmeleri de “bulunamadı” hatası veriyor. Projenin sunduğu iletişim formu ve e-posta da faaliyet göstermiyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.