Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$69,830.82
-556.07
Ethereum
$3,521.60
-51.23
Litecoin
$93.13
-3.24
DigitalCash
$37.97
-0.94
Monero
$135.47
-3.06
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$31.84
-0.52
Dogecoin
$0.21
+0.01

Craig Wright, Bitcoin Uzlaşma Anlaşması

0 433

Craig Wright, Bitcoin Uzlaşma Anlaşması

Avustralyalı teknoloji uzmanı Craig Wright, Kleiman mülkü ile müzakere ettiği mahkeme kararını finanse edemediğini doğruladı.

30 Ekim’de Florida’nın Güney Bölgesi’nde açılan bir mahkeme belgesine göre , Wright fikri mülklerinin yarısını kaybedeceği uzlaşma anlaşmasından çıkardı ve bitcoin 2014’ten önce çıkarıldı. . Belge, devlet dışı bir tanığın görevlendirilmesi için tarih belirlemek üzere Kleiman’ın avukatı tarafından dosyalandı. Ira Kleiman, ölen erkek kardeşinin mülkü adına, 2018’de Wright aleyhindeki suçlamaları getirmiştir. Kleiman, Wright’ın mülkü dolandırmak için ticari belgeleri, e-postaları ve diğer yazışmaları değiştirdiğini iddia ediyor. Wright, Ağustos ayı sonlarında, Sulh Hakimi Hakimi E. E. Harthart tarafından mahkemede saygısızlık edildikten sonra , 1,1 milyon bitcoin tutarında olduğu belirtilen bitcoin adreslerinin tam bir listesini açıklamadığı için onaylandı.

Duruşma sırasında, Wright, eski iş ortağı David Kleiman’ın ölümü ve karmaşık bir şifreleme şemasına bağlı olarak bitcoin’e erişilemez olduğunu iddia etti. Argümanlar tutarsız ve kötü niyetli olarak bulundu. Savcılık üyesi ve Roche Freedman’ın ortağı Velvel Freedman, “Bu tartışmalar Craig’in talebi üzerine başladı ve Craig’in bir anlaşmayı finanse etme imkânına sahip olduğunu temsil etmesi nedeniyle” dedi. Wright’ın bağlayıcı olmayan sözleşmede “haber vermeksizin” olduğu iddiasında bulunduğunu iddia etti. Daha önce, yaptırımın uygulanmasından sadece birkaç gün sonra, Wright, Dorian Kasırgası yaklaşımı nedeniyle hakimin mahkeme kararına itiraz etmek için ek süre talep etmiştir  . Kleiman, Roche Freedman LLP’den Kyle Roche ve Velvel Freedman, Wright ise Rivero Mestre LLP tarafından temsil edilir. Duruşma tarihi 30 Mart 2020 olarak belirlendi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.