Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$69,830.82
-556.07
Ethereum
$3,521.60
-51.23
Litecoin
$93.13
-3.24
DigitalCash
$37.97
-0.94
Monero
$135.47
-3.06
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$31.84
-0.52
Dogecoin
$0.21
+0.01

Cisco Patenti 5G Ağını Blockchain ile Güvenceye Alacak

0 285

Cisco Patenti 5G Ağını Blockchain ile Güvenceye Alacak .

Ağ teknolojisi devi Cisco, 5G telekomünikasyon ağlarındaki verileri güvence altına almak için blok zincirinden nasıl yararlanabileceğini açıklayan bir patent kazandı. San Jose, California merkezli şirket 26 Kasım’daki bir yazıya  göre, doğal olarak kablosuz ağlara entegre edilebilir , bir blockchain platformu için Haziran 2018 yılında patent başvurusunda bulunmuştu .  Blockchain platformu, telefon veya dizüstü bilgisayar gibi bir donanım kullanıcısı ile sanal bir ağ arasındaki veri oturumlarını yönetmeyi amaçlar. Başka bir deyişle, yeni teknoloji bir ağ ile bağlı bir cihaz arasındaki veri değişiminin bir kısmını blockchain arabirimi üzerinden yönetebilir.  Şirket, çoklu bağımsız sanallaştırılmış ağların aynı fiziksel altyapı içinde daha verimli çalışmasını sağlayan bir mimariye atıfta bulunarak, bir blok zinciri platformunun ağ dilimlerini desteklemek için nasıl kullanılabileceğini açıklar.

“Bu servis odaklı mimari, bir arada bulunan ağ dilimlerindeki diğer fonksiyonlara ve servislere müdahale etmeden, ilgili ağ dilimlerindeki yazılım programları aracılığıyla bireysel ağ işlevlerini ve / veya uygulama servislerini uygulayabilen izole edilmiş bir programlanabilir kaynak kümesi kullanan ağ dilimlerini desteklemektedir, ”Dedi. 

Cisco, blockchain teknolojileri ve Nesnelerin İnterneti’nin (IoT) entegrasyonunu araştıran uzun bir bilgi teknolojisi şirketi listesi arasındadır . Bosch, BNY cis, Chronicled ve Filament gibi şirketler, ürünlerini ve hizmetlerini oluşturmak veya yükseltmek için Hyperledger, ethereum ve Quorum’u kullandılar.  Eylül ayında, Cisco yapay zeka hizmetleri sağlayıcısı SingularityNet ile ortaklaşa çalışarak AI sistemlerinin tek bir kaynağın bilgisayarların blok zincirleme teknolojilerinden öğrenmeye kapasitelerine yoğunlaşmasını önleyerek dağıtıyor. Şirket ayrıca , Mart 2018 tarihli bir dosyalamaya göre, bir ağdaki grup sohbetleri için daha güvenli bir ortam yaratacak başka bir blok zinciri teknolojisi geliştirmeye çalışıyor .

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.