Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,752.72
+384.85
Ethereum
$3,232.81
+40.04
Litecoin
$84.93
-0.85
DigitalCash
$31.47
+0.04
Monero
$122.44
-1.19
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.19
-0.13
Dogecoin
$0.16
0

Çin 5G’ye Blockchain teknolojisini entegre etmek istiyor

0 333

Çin 5G’ye Blockchain teknolojisini entegre etmek istiyor.

China Telecom Blockchain ve Digital Economy Joint Laboratory Başkanı Jiang Wei, Blockchain teknolojisinin 5G mobil ağını geliştirebilecek önemli kullanım durumlarına sahip olduğunu söyledi.

Yıl sonuna kadar 170 milyon 5G abonesi olması bekleniyor

Çinli haber portalı Cebnet’te yayımlanan bir röportajda Jiang Wei, Blockchain teknolojisinin 5G mobil ağını iyileştirebilecek önemli kullanım durumlarına sahip olduğunu açıkladı. China Telecom’a göre, Çin’in 5G hizmetlerinin yalnızca bu yıl sonuna kadar yaklaşık 170 milyon aboneye sahip olması bekleniyor. Başkan ayrıca, China Telecom’un Blockchain teknolojisinin, ağın ve cihazların birden çok katılımcısı arasında güvenilir yönetim ve etkili iş birliğinde önemli bir rol oynamasını beklediğini açıkladı.

Wei, 5G mobil ağında Blockchain kullanmanın 5G sektörüne sosyal sermaye getireceğini belirtti. Ayrıca Wei, bunun endüstrinin 5G altyapısını kitle kaynaklarına yardımcı olacak şekilde evireceğini iddia etti. China Telecom Blockchain ve Digital Economy Joint Laboratory ayrıca uluslararası dolaşım hizmetlerini iyileştirmek için teknolojiyi deniyor. Jiang Wei, blokzincirini üçüncü taraflara olan ihtiyacı ortadan kaldırmanın bir yolu olarak görüyor. Başkan çalışmalarında ve iddialarında haklı çıkarsa blokzinciri ilgili hizmetleri daha sorunsuz ve kullanışlı hale getirebilir.

Blockchain teknolojisinin çözülmesi gereken bazı sorunları var

China Telecom Başkanı, Blockchain ve 5G mobil ağının etkili bir entegrasyonunu görmeden önce, Blockchain teknolojisinde çözülmesi gereken birçok endişenin olduğunu söyledi. Wei’ye göre, akıllı sözleşmelerin yasal zemini, teknolojiyi entegre etmeden önce ele alınması gereken önemli bir endişe. Ayrıca tasarım perspektifine ek olarak, akıllı sözleşmelerin onarılamaz veya yükseltilemez oluşu Wei’yi kaygılandıran diğer önemli unsurlar olarak belirtildi.

Bu sebeple 5G akıllı sözleşmelerinin hata düzeltmeleri ve güncellemeler için standartlaştırılmış çözümler formüle etmesi gerekiyor. Ölçeklenebilirlik ve birlikte çalışabilirlik, blokzinciri teknolojisinin 5G mobil ağına entegrasyonunu engelleyen diğer iki engel olarak ortaya çıkıyor. Wei, küresel enstitüler tarafından bu iki teknoloji arasındaki entegrasyonun mümkün olduğundan daha uygun bir iş birliği oluşturacağına inanıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.