Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,700.38
-1114.34
Ethereum
$3,045.09
-54.7
Litecoin
$82.58
+1.4
DigitalCash
$29.82
+0.19
Monero
$117.82
-0.19
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.09
-0.02
Dogecoin
$0.15
-0

Blockchain şirketi AVA Labs Investry’ı satın aldı

0 411

Blockchain şirketi AVA Labs Investry’ı satın aldı .

Blockchain şirketi AVA Labs, faaliyetlerini daha da genişletmek için özel yatırım platformu Investry’yi satın aldı. AVA Labs,  satın alımın özel varlık platformlarına ve özel finansal varlık oluşturmaya erişim sunarak finansal teklifleri artıracağını söyledi. Investry’nin mevcut ortakları da AVA ile iş birliği yapacak. AVA Labs, Investry’yi satın alarak özel finansal varlık yönetimi kapasitesini artıracak. Investry, yatırımcılara özel piyasalarda araştırma, yönetim ve işlem yapma konusunda destek sunan, aynı zamanda özel finansal varlık oluşturmak isteyenlere de yardım eden bir platform sunuyor. Platform, birçok pazar yerini içerdiği için yatırımcılara tüm mal varlıklarını tek bir yerde görme fırsatı da sunuyor.

AVA Labs’in kurucu ortağı ve CEO’su Emin Gün Sirer, bu adımla şirketin yeni müşterilere ulaşmasını ve ortaklıklarını genişletmesini umuyor. Investry’nin kurucu ve CEO’su John Wu, şirketinin AVA’nın likiditeyi artırmak için blockchain teknolojisine yatırım yapma stratejisine katıldığını söyledi. Şirket, Wu’nun AVA Labs’e başkan olarak, Investry’nin İş Geliştirme ve Ürün başkan yardımcısı Lydia Chiu’nun ise aynı rol ile firmaya katılacağını duyurdu. Wu, Investry’yi kurmadan önce Blackstone’dan stratejik yatırım alarak Sureview Capital’ı kurmuştu. Wu, aynı zamanda Kingdom Capital ve Tiger Management’ta teknoloji yatırımcısıydı. Diğer yandan Chiu, öncesinde Morgan Stanley ve Credit Suisse’te çalıştı. Chiu, SharePost’ta dijital varlık yöneticiliği ve Sureview Capital’da kıdemli analistlik de yaptı.

Hareketli bir ay

Finansal teknolojiler sektörü, geçtiğimiz ay birçok satın almaya tanık oldu. Dev yatırım bankası Morgan Stanley, çevrimiçi yatırım şirketi E*Trade Financial Group’u satın alma kararı aldı. Banka, bu adım ile hizmetlerini günlük yatırımcılara da götürebilecek. New York Menkul Kıymetler Borsası’nın sahibi Intercontinental Exchange, Şubat ayı başında yan kuruluşu Bakkt’ın uygulamasını piyasaya sürmeden önce yazılım şirketi Bridge2’yu satın almayı planladığını duyurdu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.