Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,132.57
-498.71
Ethereum
$3,066.38
-36.87
Litecoin
$82.63
+1.21
DigitalCash
$29.97
+0.44
Monero
$118.62
+1.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.38
-0.02
Dogecoin
$0.16
0

Ünlü CEO Bitcoin (BTC) İçin Dikkat Çekici Açıklamalarda Bulundu!

0 723

Her gün çok farklı seviyelerin görülebildiği Bitcoin (BTC) piyasaları için ünlü isimlerden tahminler gelmeye devam ediyor. Şimdi de Celsius CEO’su ve girişimci Alex Mashinsky tarafından konuya ilişkin birkaç açıklama gelmiş durumda.

Kripto para piyasalarına halen güvendiğini dile getiren ünlü girişimci “2021 için henüz zirveleri görmedik” açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Buna ek olarak yaşanan bu düşüşün beklendik ve hatta mecbur kalınan bir düşüş olduğunu şu sözleriyle desteklemekte:Ünlü CEO Bitcoin (BTC) İçin Dikkat Çekici Açıklamalarda Bulundu!

Çok yükseğe, çok hızlı gittiğinizde, bir düzeltmeye mahkumsunuz. Mart ve Şubat aylarında attığım tweetlere bakabilirsiniz ‘bir kaza yapacağız, bir düzeltme yapacağız’ şeklindeydi… Ben 30.000 dolar tahmin etmiştim. Bitcoin bir yay gibidir: onu çok fazla esnetiyoruz ve çok fazla kaldıraç kullanıyoruz. Çok fazla insan açgözlü oldu.

Elon Musk Hakkında İlgi Çekici Açıklamalar

Kripto para piyasalarına yaptığı etki ile yakından bilinen Elon Musk da ünlü girişimcinin odağındaki konulardan biri oldu. Bu durumun Musk lehine olduğunu belirten Mashinsky Tesla almak için kripto para ile ödeme yapma konusuna ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Dünyanın en zengin adamı Bitcoin ile Tesla satmaya istekliyse, kendinize bu anlaşmadan kimin daha kârlı çıktığını sormalısınız. Bir Tesla’yı satın aldığınız an, ödediğinizden daha az değerlidir, ancak Bitcoin değer kazanmaya devam edecek. Yani bu işlem Elon Musk için iyi ama sizin için değil.

Haberimizin hazırlandığı saatler itibariyle 33.374 dolardan işlem gören kripto para lideri Bitcoin son 24 saatte ise %6 oranında bir artış yaşadı. Henüz bu seviyeler sadece birkaç saatte değişebilir olduğu için yatırımcıların korkusu devam ediyor diyebiliriz. Ancak ünlü girişimcinin de belirttiği gibi uzun vadeli düşünmek şuan için en iyisi olacak gibi görünüyor.

Bitcoin (BTC) Yatırımcısını Bu Hafta Sonu Neler Bekliyor?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.