Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,973.93
+632.09
Ethereum
$3,180.39
+33.33
Litecoin
$84.69
+0.47
DigitalCash
$30.84
+0.56
Monero
$121.39
+1.23
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.83
+0.01
Dogecoin
$0.15
0

İşte bu altcoinler 2021’de zengin yapabilir

0 695

İşte bu altcoinler 2021’de zengin yapabilir.

Kripto analisti ve trader’ı Lark Davis, yatırımcıları bu sezon zenginleştirme potansiyeline sahip olduğuna inandığı altcoin projelerini açıklıyor.

Lark Davis: Popüler altcoin RAMP’e yatırım yaptım! Fiyatını katlayacak

Yeni analizinde popüler analisti Lark Davis, YouTube’daki 183.000 abonesine, Polkadot (DOT), Ethereum (ETH) ve Cardano (ADA) gibi protokollerde bulunan milyarlarca dolar likiditeyi serbest bırakmayı amaçlayan merkezi olmayan bir finans (DeFi) projesi olan RAMP’e yatırım yaptığını söylüyor. Lark Davis konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

RAMP, AKILLI SÖZLEŞMELERİ YOLUYLA BAHİS OYNAMANIZA İZİN VEREREK VE ARDINDAN KENDİ RUSD STABLECOİN’LERİNİ HİSSELİ SERMAYENİZE EŞDEĞER MİKTARDA ALMANIZA İZİN VEREREK BU DEĞERİ AÇMANIZA İZİN VERİYOR. BÖYLECE, BU USD PARALARINI DIŞARI ÇIKIP DAHA FAZLA GETİRİ ELDE ETMEK İÇİN KULLANABİLİRSİNİZ. TEMEL OLARAK, BAŞKA TÜRLÜ ELDE EDEBİLECEĞİNİZ KAZANÇLARINIZI İKİYE KATLAYACAK, ÜÇE KATLAYACAK VEYA POTANSİYEL OLARAK BİRÇOK KEZ KATLAYACAK…

5 Finans Uzmanına Bitcoin Fiyatını Sorduk! İşte Görülecek Seviyeler

Lark Davis: MahaDAO’nun algoritmik stablecoin’i ARTH güçlü görünüyor

Lark Davis, rUSD madencisinin yakında piyasaya sürülmesi planlandığı için RAMP’nin en büyük kullanım durumunu yerine getirme yolunda olduğunu vurguluyor. RAMP, kullanıcıları platformlarına çekerse, Lark Davis kripto paranın 1 doların üzerine çıkabileceğine inanıyor ve bu da altcoin’in şu anki değerinde %185’in üzerinde bir artışı temsil ediyor. Analistin listesindeki bir sonraki kripto para MahaDAO’nun algoritmik stablecoin’i ARTH tokenidir. Lark Davis konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

KRİPTO PARANIN ARZI ESNEKTİR. ARTH’NİN DEĞERİ HEDEF FİYATININ ÜZERİNDE OLDUĞUNDA, PROTOKOL ARZI ARTTIRMAK VE FİYATI TEKRAR SABİTLEMEK İÇİN YENİ TOKENLAR ÇIKARMAKTA. ARTH HEDEF FİYATIN ALTINDA İŞLEM YAPTIĞINDA, ARTH PARALARINI GERİ ALMAK VE YAKMAK İÇİN KULLANILAN BORÇ BİÇİMİNDE TAHVİL ÇIKARIRLAR.

Lark Davis: Reef Finance (REEF) patlayacak altcoin’lerden

Lark Davis, ARTH’nin devasa yukarı yönlü potansiyelini vurguluyor. Lark Davis radarındaki üçüncü altcoin Polkadot tabanlı DeFi protokolü ve likidite toplayıcı Reef Finance (REEF). Lark Davis konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

EN İYİ İŞLEM FİYATLARINI ELDE ETMENİZE OLANAK SAĞLAMAK İÇİN HEM MERKEZİ HEM DE MERKEZİ OLMAYAN BORSALARDAN LİKİDİTE SAĞLIYORLAR. AYRICA REEF GETİRİ MOTORU ARACILIĞIYLA AKILLI BORÇ VERME, ÖDÜNÇ ALMA, STAKE ETME VE MADENCİLİK SUNUYORLAR.

Bitcoin 32.000 Dolara Tutunmaya Çalışırken Bu 2 Altcoin Yeni Zirvelere Ulaştı

Lark Davis, REEF’in yeni DeFi projelerinde ortaya çıkma eğiliminde olan “farm ve dump” aşamasından sağ çıkmayı başardığını söylüyor. Şimdi analist, REEF’in iyi performans göstermeye başlamasını ve fiyat keşfi yolunda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,05 doları aşmasını bekliyor.

Lark Davis: Robonomics Network (XRT) hızla büyüyebilir

Lark Davis’in izleme listesindeki dördüncü altcoin projesi, robotları birbirine bağlamak ve onları Polkadot ve Ethereum (ETH) gibi Blockchain’lerin kontrolü altına almak için tasarlanmış bir proje olan Robonomics Network (XRT). Lark Davis konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ARTIK NESNELERİN İNTERNETİ HER GEÇEN GÜN DAHA GERÇEK HALE GELİYOR VE DÜNYANIN DERİN VE VERİMLİ İLETİŞİM GEREKTİRECEĞİ GERÇEĞİNİ KARŞILAMAK İÇİN DAHA FAZLA ÇÖZÜM GEREKTİRİYOR. ROBONOMİCS, HİZMET OLARAK ROBOTLARIN TÜM BU FARKLI CİHAZLARI BİRBİRİNE BAĞLAYARAK BİR ŞEY HALİNE GELMESİNE İZİN VERMEK İÇİN VAR. BLOCKCHAİN VE ROBOTİKLERİ BİR ARAYA GETİRMENİN ÖN SAFLARINDA OLMAYI HEDEFLİYOR.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.