Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,233.50
-3312.07
Ethereum
$3,084.14
-159.86
Litecoin
$78.28
-4.11
DigitalCash
$28.37
-2.91
Monero
$121.77
-1.15
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.47
-1.54
Dogecoin
$0.16
-0.01

Elon Musk, Bu Altcoin Projelerinin Olduğu Tweeti Beğendi!

0 549

Elon Musk, Bu Altcoin Projelerinin Olduğu Tweeti Beğendi!

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, kripto tabanlı bir ekonomiye geçişe olumlu yaklaşıyor ve destekliyor. Elon Musk, bu geçişi kolaylaştırabilecek, çok sayıda altcoin projesinin yer aldığı bir tweeti beğendi.

Elon Musk, çok sayıda altcoin projesinin yer aldığı bir tweeti beğendi

Altı kat değerlenen popüler altcoin Dogecoin’e destek veren Elon Musk, kısa süre önce Twitter hesabında önemli bir değişikliğe gitti. Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter biyografisini yalnızca Bitcoin (BTC)’den bahsedecek şekilde değiştirdi. Ayrıca Elon Musk, Bitcoin’i artık kişisel olarak desteklemeye başladığını belirtti.

Şimdi ise milyarder girişimci Elon Musk, mevcut, geleneksel finansal düzenden yeni bir merkezi olmayan sisteme geçişi gösteren bir Tweet’i beğendi. Tweet, bu geçişi kolaylaştırabilecek, para, merkez bankacılığı, yatırım bankacılığı, varlık yönetimi ve daha fazlasına dijital alternatifler sunan çok sayıda altcoin projesini vurguluyor.

Elon Musk’un Bitcoin hakkındaki basit mesajı fiyatı fırlattı!

Elon Musk’un Bitcoin hakkındaki basit ve doğrudan mesajı, en iyi kripto para biriminin fiyatında keskin ve kısa süreli bir artışa neden oldu. Aralık ayında Elon Musk, Bitcoin’i görmezden gelmenin ne kadar zor olduğu konusunda kışkırtıcı bir mesaj yayınladı ve MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’a tek bir BTC işleminde taşınabilecek sermaye miktarını sordu.

Elon Musk: Bu Altcoin Geçerli Bir Para Birimi Mi? Fiyat Sıçradı!

Şubat 2019’da Elon Musk, kağıt paranın gittiğini açıkladı ve Bitcoin’i “parlak” bir alternatif olarak nitelendirdi. Ancak Elon Musk, Tesla için kripto planları olmadığını söyledi. Geçen yılın Ocak ayında Elon Musk, Bitcoin’in yasadışı amaçlarla kullanılma potansiyeli üzerine kafa yordu ve “yasa dengesi içinde olmayan işlemler var” dedi. Chainalysis’in yakın tarihli bir raporu, yasadışı işlemlerde kullanılan toplam kripto para birimi işlem hacminin 2019’daki %2,1’den 2020’de %0,34’e düştüğünü gösteriyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.