Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,923.52
+1182.56
Ethereum
$3,053.86
+10.64
Litecoin
$81.16
+0.95
DigitalCash
$29.64
+0.86
Monero
$117.34
+2.66
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.09
+0.22
Dogecoin
$0.16
+0.01

Dev Finans Şirketinin CEO’sundan Bitcoin İçin 50.000 Tahmini

0 409

Dev finans şirketi deVere Group’un kurucusu ve CEO’su Nigel Green tarafından Bitcoin (BTC) için yatırımcıları heyecanlandıran bir tahmin geldi. Kripto para liderinin bu ay içerisinde 50.000 dolara ulaşacağını belirten Green’in bu sözleri kısa sürede büyük bir kitleye ulaştı. İşte deneyimli ismin o sözleri..

Kurumsal Yatırımlar Bitcoin’i 50.000 Dolara Taşıyabilir!

Green tarafından yapılan yorumda artan kurumsal yatırımlar ve savaş etkilerinin Bitcoin’i 50.000 dolara taşıyabileceği kaydedildi. Kripto paraların el konulamaz olduğuna vurgu yapan deneyimli yönetici tarafından BTC’de yaşanan büyüme de vurgulanıyor:

“Bitcoin’in bu doğal özelliklerin muazzam ve büyüyen bir değeri var. Bu nedenle Bitcoin şu anda dünyanın en değerli 14. para birimi konumunda. Önümüzdeki aylarda sıralamada daha da yukarılara sıçramasını bekliyorum.”

Dünya genelinde çeşitli noktalarda ofisleri bulunan bir finansal danışmanlık markası olan deVere Group, 10 milyar doların üzerinde varlığa ev sahipliği yapıyor. Merkezi Dubai’de bulunan şirket son dönemlerde kripto para alanına da ilgi duymakta.

Savaşın Kripto Paralara Etkisi

Rusya’nın Ukrayna’ya olan saldırıları ilk başta piyasalar üzerinde derin bir etki bırakmıştı. Şimdi ise yaptırımlar insanları kripto paralara doğru sürüklemiş durumda. Deneyimli CEO tarafından da savaşın kripto paralara etkisi şu şekilde yorumlanıyor:

“Ukrayna-Rusya durumu önemli finansal kargaşaya neden oldu ve bireyler, işletmeler ve aslında devlet kurumları sadece bölgede değil, küresel olarak geleneksel sistemlere alternatifler arıyorlar.

Bankalar kapandıkça, ATM’lerin parası tükeniyor, savaş için ödeme yapmak için kişisel tasarruf tehditleri alınıyor ve büyük uluslararası ödeme sistemi SWIFT silahlandırılıyor, diğer faktörlerin yanı sıra, uygulanabilir, merkezi olmayan, sınırsız, kurcalamaya karşı korumalı, tartışılmaz bir para sistemi durumu ortaya kondu.”

Son 24 saatlik süreçte ufak bir düşüşün görüldüğü Bitcoin’de 43.477 seviyesinden işlem yapılıyor. Birkaç günde önemli bir artışa imza atan kripto para lideri için bu durumun devam etmesi umulmakta.

Shiba Topluluğu Airbnb’yi SHIB İle Ödeme Desteğine Davet Ediyor

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.