Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+1252.49
Ethereum
+23.07
Litecoin
+0.97
DigitalCash
+1.24
Monero
+4.58
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.24
Dogecoin
0

Cardano Fiyatı Ne Yöne Gidiyor? – 15 Ekim ADA Analiz

0 325

Kripto para piyasası şu anda olumsuz makroekonomik koşullarla karşı karşıya. Özellikle Cardano, bu kripto krizinde en değişken isimlerden biri oldu. Cardano (ADA) son 7 günde neredeyse %13 ve son günde %3 düştü. Bununla birlikte de 0,367 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, Eight Global CEO’su ve önde gelen kripto analisti Michael van de Poppe, Cardano’nun bir fiyat artışı için hazır olduğunu aktardı. Cardano fiyatları 2021’de yükselmeye başladığında Cardano’nun nihayet kritik bir destek seviyesine ulaştığını açıkladı. Mevcut fiyatın ise, yatırımcıların ADA’da uzun süre devam etmesi için mükemmel bir pozisyon olduğuna inanıyor.

Cardano (ADA) fiyatı ne olacak?

Tüm kripto para piyasası şu anda küresel ekonomide çeşitli olumsuz baskılarla karşı karşıya. ABD Tüketici Fiyat Endeksi verileri, ekonomide beklenenden daha kötü bir enflasyon olduğunu gösterdi. Federal Rezerv, dünkü TÜFE verilerinde zaten şahin bir duruş sergilemişti. Buna niceliksel sıkılaştırma ve faiz artırımları da dahildir. Devam eden bu kötü enflasyon verileri Fed’in şahin duruşunu güçlendirebilir.

Yakın zamanda açıklanan Üretici Fiyat Endeksi de ekonomide enflasyonun altını çizdi. Bunlarla birlikte Fed, şu anda enflasyonun normal seyrine ulaşmasını önlemeyi birinci önceliği olarak görüyor.

Durgunluk ve stagflasyon olasılığı da kripto piyasasının görünümüne zarar verebilir. Ancak Cardano yatırımcıları, kripto para biriminin halen istikrarlı olduğuna inanıyor. DefiYield’den Yevhen Karpenko, Cardano’yu uzun vadede istikrarlı yapan faktörleri öne sürdü. Ouroboros konsensüs mekanizmasının Cardano’yu diğer kripto para birimlerinden daha merkezi olmayan hale getirdiğini aktardı. Cardano’nun 1.500’den fazla doğrulayıcısı olduğu belirtildi. Ayrıca Cardano, diğer kripto para birimlerine kıyasla daha yüksek bir işlem hızına da sahiptir. Şu anda saniyede 250’den fazla işlemi gerçekleştirebilir durumda. Öte yandan, Ethereum’un 15 ile 45 arasında bir TPS’si varken, Bitcoin’in TPS’si 5’tir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.