Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,934.48
+1045.93
Ethereum
$3,591.11
+25.95
Litecoin
$94.91
+0.63
DigitalCash
$38.37
+0.76
Monero
$135.84
-2.38
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.41
+0.83
Dogecoin
$0.22
+0.03

Boğa Piyasasının Geri Dönmesi Bekleniyor

0 720

Dünyadaki en büyük ve en popüler kripto borsaları arasında bulunan Binance’ın CEO’su ve kurucu ortağı Changpeng Zhao, son verdiği röportajda boğa piyasasının geri dönmesini beklediğini belirtti. CryptoGlobe’a yaptığı açıklamada 2018’in sonunda Bitcoin’i parlak bir sonun beklediğini belirten Zhao yatırımcıların umutlarını yitirmemesi gerektiğini söyledi.

Zhao Kripto Para Sektörüne Nasıl Girdi

Zhao röportajının başında kripto para sektörüne nasıl girdiğini anlattı. Sky9 Capital’in kurucusu ve şirketin kurucu ortağı olan Bobby Lee sayesinde 2013 yılında kripto parayı öğrendiğini aktaran Zhao, sektördeki beşinci yılında merkezi olmayan borsaların geleceğine inandığını dile getirdi. Kurucu ortağı oldu borsa piyasası Binance’ın erken aşamada sektördeki yatırımcılara çok fazlı katkı sağlayacak yenilikçi bir merkeziyetsiz borsa inşa etmekte olduğunu belirtti.

İşte Binance’ın Beş Yıllık Planı

Zhao yaptığı açıklamada Binance’ın beş yıllık planını da açıkladı. Beş yıl sonra sektörün daha da büyüyeceğine inandığını söyleyen Zhao, sektöre yeni temel hizmetler sunmak istediklerini belirtti. Şu anda çalışan borsalarının oldukça iyi talep gördüğünü dile getiren genç CEO, merkezi olmayan borsa alanında genişlemekte olduklarını sözlerine ekledi. Borsa alanında oyuncu olarak da devam etmek istediklerini ifade eden Zhao, cüzdanların oldukça önemli ve ilginç olduğunu söyledi. Buna bağlı olarak Trust Wallet ile ortaklık kurduklarını duyuran Zhao, dinleyicilerden gelen soruları da yanıtladı.

Kripto para piyasasının bin kat daha büyüyeceği iddialarının arkasında olduğunu belirten Zhao, boğa piyasasının ne zaman geleceği hakkındaki sorulara da yanıt verdi. Ayı piyasasında olunduğunu söyleyen kişilere katılmadığını söyleyen Zhao bu işe yıllık olarak baktığını dile getirdi. Boğa piyasasının ekim ve aralık ayları arasında gelmesini beklediğini belirten Zhao, uzun vadede yatırımcıların büyük kazançlar elde edeceğini sözlerine ekledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.