Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,765.06
+2100.88
Ethereum
$3,552.61
+55.65
Litecoin
$95.66
+1.29
DigitalCash
$38.29
+0.55
Monero
$134.89
-1.83
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.45
+1.05
Dogecoin
$0.22
+0.03

Birçok Altcoin Adeta Çakılmış Durumda! Alım Fırsatı Olabilir mi?

0 711

Kripto para piyasalarında ayı sezonu olarak nitelendirilen ağır düşüşler devam ederken birçok altcoin de adeta çakılmaya devam ediyor. Son 24 saat içerisinde neredeyse tüm altcoinler yatırımcısına zarar ettirirken bazılarında yaşanan düşüş rekor seviyede. Piyasaların tam olarak ne zaman eskiye döneceği henüz bilinemezken birçok kişi ağır zarara uğramış gibi görünüyor.

Terra (LUNA) ve Maker (MKR) Dibi Boyladı!

Son 24 saatte altcoin piyasaları ağır bir darbe alarak sırasıyla düşüşe geçti. Ancak bugün yatırımcısını en çok üzenler ise Terra (LUNA) ve Maker (MKR) gibi coin birimleri oldu diyebiliriz. Terra son 24 saatte yatırımcısına %33 oranında kaybettirirken bu oran Maker’da ise %30 civarında. Kısa sürede büyük bir kaybın yaşandığı kripto para piyasalarında en çok kan kaybeden bu ikilinin toparlamasının uzun sürmesinden korkuluyor.

Şu anda söz konusu altcoinlere yatırım yapanlar sosyal medyadan ne yapacaklarını tartışmaktalar. Ancak bu noktada deneyimli ve acemi isimler kendini belli ediyor da denilebilir. Deneyimli yatırımcılar ellerindeki varlıkların artacağına güvendiği için şu anda satış yoluna gitmiyorlar. Ancak birçok deneyimsiz yatırımcı çoktan varlıklarını daha da düşer korkusuyla zararına satmış durumda. Sizler de eğer şu anda ana paradan zarar durumunda iseniz herhangi bir hamlede bulunmadan önce iki kere düşünmeniz en sağlıklısı olacaktır. Satın alım fırsatı için şuan erken olsa da uzun vadeli düşünenler için büyük bir fırsat durumu olabilir.

Çin’den Gelen Açıklamaların Ardından Bitcoin Çakıldı! İşte Detaylar

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.