Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,317.86
+99.25
Ethereum
$3,143.55
-13.89
Litecoin
$85.33
+1.72
DigitalCash
$30.59
+0.57
Monero
$120.96
+1.33
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.76
+0.5
Dogecoin
$0.15
-0

ApeCoin (APE) Fiyatında Daha Fazla Yükseliş Bekleniyor!

0 435

Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) altcoin projesi ApeCoin (APE), yaptığı son çıkışlarla kayıplarından kurtulmuş durumda. Analistler, balinalar satın almaya devam ettikçe NFT tokeninde %25’lik bir artış öngörüyor.

ApeCoin DAO önerileri

İki teklif, AIP-94 ve AIP-106, ApeCoin DAO’da oylamaya hazır bir durumda. AIP-94, animasyonlu antoloji Otherside’ı sunmakta. İkincisi ise, şu anda geliştirilmekte olan oyunlaştırılmış ve birlikte çalışabilir bir Metaverse projesidir. Birçok çevrimiçi rol yapma oyununu birleştirir. AIP-94, her bölümün Otherside Metaverse dijital alemlerinde yer aldığı bir antolojidir.

Ape Yacht Club’ın ApeCoin ekosisteminden karakterleri, bir medya ürünü olan dizide yer alıyor. Amaç, Bored Ape Yacht Club NFT ürünlerinin değerini artırmak ve APE gibi ilgili varlıkların fiyatını yükseltmek olarak görülüyor. Bu, ApeCoin ekosisteminin farkındalığını artıracak ve APE’nin daha fazla ilgi görmesine yol açacaktır. AIP-106, POAP (Katılım Kanıtı Protokolü) NFT yaratıcıları için bir yarışma da öneriyor. Her bir POAP, kullanıcı veya rolü oynayan karakterlerin yaşamı için bir yer imi ve koleksiyoncular ve yayıncılar arasında paylaşılan bir hafıza kaydı olarak tasarlanmış durumda. Teklif, her mevcut teklif için yeni NFT POAP’lerin yayınlanmasını bekleyecek. Her iki AIP de, ApeCoin’in kullanımına ve benimsenmesine yönelik iyileştirmeleri hedefliyor.

APE için balina ilgisinde artış

Ourboros Capital analistleri tarafından belirlenen büyük bir cüzdan yatırımcısı yakın zamanda 114 milyon dolar değerinde APE tokeni satın aldı. Balina, bunun ardından satın almaya devam etti ve geçen hafta portföyüne daha fazla NFT tokeni ekledi. Genel olarak, balinaların gruplandırılması güçlü bir davranış olarak kabul edildiği için APE fiyatında bir artış yaşanması muhtemel olacaktır.

Bir kripto analisti ve yatırımcısı olan TheEuroSniper, ApeCoin’in fiyatını değerlendirdi ve 6,60 dolar hedefli bir kurulum sundu. Bu seviye, ApeCoin’in şu anki fiyatı olan 5.16 dolardan en az %25 yükselebileceğini temsil ediyor. ApeCoin için görünüm yükselişte ve NFT tokeni kayıplarını telafi ederek geçen hafta yaklaşık %5 kazanç sağladı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.