Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,629.33
+392.85
Ethereum
$3,255.98
+85.87
Litecoin
$87.02
+2.26
DigitalCash
$31.62
+0.3
Monero
$121.21
-1.01
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.03
+0.04
Dogecoin
$0.16
0

2021’de yükselecek 8 altcoin

0 893

2021’de yükselecek 8 altcoin

Altcoin Daily kurucusu ve kripto trader’ı Austin Arnold, bu yıl patlama potansiyeline sahip olduğunu söylediği sekiz altcoin projesini açıklıyor.

Austin Arnold’un listesinin başında Ethereum (ETH) bulunuyor

Austin Arnold’un listesinin başında lider akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH) bulunuyor. Austin Arnold’un radarındaki sonraki kripto paralar, üç mavi çipli merkezi olmayan finans (DeFi) kripto parasıdır. Kripto stratejisti, eşler arası borç verme protokolü Aave‘ye, ödünç alma ve ödünç verme platformu Compound’a (COMP) ve stablecoin yönetim tokeni Maker’a (MKR) baktığını söylüyor. Austin Arnold konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

DEFİ KREDİ PLATFORMLARI, SON ÜÇ AYDA KİLİTLENEN TOPLAM DEĞERLERİNE 6,32 MİLYAR DOLAR KATTI. BU KRİPTO PARALARIN FİYATLARI HENÜZ TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK SEVİYESİNDE OLMASA DA GERÇEK FAYDAYA, YAPTIKLARI İŞLEVE BİR GÖZ ATARSANIZ, HER AY BÜYÜYORLAR. ASLINDA, ÖZELLİKLE MAKER İÇİN, MAKER DAO, BİR HAFTA İÇİNDE %127 ARTIŞLA İLK 10 EN AKTİF DAPP İÇİNDE YER ALIYOR. MAKER DAO’NUN KULLANICILARI VE HACMİ DE ARTTI, YEDİ GÜNLÜK KULLANICILAR %7, YEDİ GÜNLÜK İŞ HACMİ %70 ARTTI.

Göz Kamaştıran Performans: Bu Altcoin Andre Cronje Dopingiyle Fırladı!

Austin Arnold: Polkadot’un kısa ve orta vadede yükselmeye devam etmesini bekliyorum

Beşinci sırada, Austin Arnold’un şu anda ateşte olduğunu söylediği Ethereum rakibi Polkadot (DOT) yer alıyor. Austin Arnold konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

DOT, BU DÖNGÜNÜN EN SICAK PARALARINDAN BİRİ. BU UZUN VADELİ BİR TAHMİN DEĞİL AMA KISA VADEDE, ORTA VADEDE POLKADOT’UN YÜKSELMEYE DEVAM ETMESİNİ BEKLİYORUM.

Analist: Cream Finance (CREAM) güçlü potansiyeli olan bir altcoin

Altıncı sırada, borç verme ve borçlanma platformu Cream Finance (CREAM) yer alıyor. Austin Arnold, Cream’in DApp için çok büyük olma potansiyeline sahip yeni bir işlevselliğe sahip olduğunu belirtiyor. Austin Arnold konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ŞUNA BİR BAK… BANA BUNUN ÖNEMLİ OLUP OLMADIĞINI SORUYORSUNUZ, ‘KISA SÜRE ÖNCE YEARN EKOSİSTEMİYLE BİRLEŞEN BİR BORÇ VERME PROTOKOLÜ OLAN CREAM FİNANCE PROJESİ, IRON BANK ÖZELLİĞİNİN YAKINDA PİYASAYA ÇIKACAĞINI DUYURDU … CREAM’IN IRON BANK OLUŞTURMA GİRİŞİMİDİR. KURUMSAL BORCUN MERKEZİ OLMAYAN BİR FİNANS EŞDEĞERİ. NEDEN İNSANLAR BU PROJE İLE İLGİLENSİN? ÇÜNKÜ FAİZ ORANLARININ SIFIR VEYA NEGATİF OLDUĞU BİR DÜNYADA, CREAM FİNANCE’TE HARİKA BİR GETİRİ ELDE EDEBİLİRSİNİZ.

Grayscale Yöneticisi: Yeni Başlıyoruz! Bitcoin ve Bu 7 Altcoin’e Akın Var

Analistin listesinde yearn.finance (YFI) ve Matic Network’te var

Analistin listesinde yedi numarada, yield aggregator’u yearn.finance (YFI) var. Austin Arnold, YFI‘nin token sahipleri için yeni bir teklif ortaya koyduğu gibi yükselmeye başladığını söylüyor. Austin Arnold konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ÖRNEĞİN; ‘YEARN GERİ SATIN ALMAYI VE YFI SAHİPLERİ İÇİN STRATEJİ OLUŞTURMAYI ÖNERİYOR. YEARN.FİNANCE, TEMETTÜ ALMAK YERİNE, TOKENLERİ PROTOKOL GELİRİ İLE SATIN ALIP YENİDEN DAĞITACAKTI.

Austin Arnold: Bitcoin “hayat değiştiren servet” için harika bir alım fırsatı sunuyor

Analistin listesinde sekiz numarada, Blockchain ölçeklenebilirlik platformu Matic Network (MATIC) var. Austin Arnold’un listesindeki son kripto para Bitcoin’dir. Kripto trader’ı BTC’nin “hayat değiştiren servet” için mevcut fiyatlarla hala harika bir alım fırsatı sunduğunu söylüyor. Austin Arnold konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BURADA APTAL OLMAYALIM. BİTCOİN KELİMENİN TAM ANLAMIYLA İNTERNET ALTIN’IDIR. SADECE AKILLI PARANIN NE YAPTIĞINA BAKIN VE GERÇEKTEN SADECE BİR TANE VAR. BİTCOİN, BİR ŞÜPHECİYİ İNANANA DÖNÜŞTÜRÜR. MİLYARDER YATIRIMCI HOWARD MARKS, ŞÜPHECİ BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRMESİ GEREKTİĞİNİ KABUL EDİYOR. SİZCE BAŞKA KAÇ MİLYARDER BENZER ŞEKİLDE HİSSEDİYOR?

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.