Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,016.33
-1849.35
Ethereum
$3,022.84
-72.78
Litecoin
$80.49
+0.99
DigitalCash
$28.03
-0
Monero
$118.32
-5.06
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.75
-0.62
Dogecoin
$0.15
-0.01

1 Doların Altında Zorlanan Cardano (ADA) İçin Sırada Ne Var?

0 487

Geçtiğimiz yıl önemli bir performansa imza atan Cardano (ADA) için 2022 yılı verimsiz geçiyor. Aslında bu durum birçok kripto para için geçerli olsa da ADA coin için yatırımcıların büyük bir çoğunluğu halen zarardalar. Bu nedenle de yatırımcılar, bir an önce tekrardan 1 doların üzerine çıkmak istiyor. Peki Cardano (ADA) bunu başarabilecek mi? İşte beklenenler…

Cardano (ADA) fiyat analizi (26 Nisan)

Popüler kripto para analistlerinden Grizzly, Cardano için önemli bir tahmin paylaştı. ADA’nın, kırmızı olarak işaretlenen dinamik direncin üzerine çıkılamadığı belirtiliyor. Ardından da ayılar onu %33 oranında aşağı iterek 1 dolarlık kritik seviyenin kaybedilmesine neden oldular.

Cardano için şu anda 0.82 dolarlık bir yatay direnç bulunuyor. Bu direnç şu ana kadar işini başarıyla yürütmüş durumda. Daha kötü kayıplardan yatırımcıları koruyan noktada artık yeni bir çıkış başlayabilir. Ardındansa yeni zorluklar yatırımcıları 1 – 1,1 dolarlık aralıkta karşılayacak. Söz konusu direncin kırılmasıyla yeni çıkışların daha rahat yakalanması bekleniyor. Düşüş trendini sona erdirebilecek bu seviyelerin aksi bir durumunda da destek seviyesi daha da geri çekilebilir. Yeni denemelerin başarısız olması durumundaysa yatırımcılar 0,77 dolarlık desteğe yeniden iniş yapabilirler.

 Zincir üstü veriler ne söylüyor?

Cardano (ADA) için yukarıdaki veriler balina hareketlerini gösteriyor. Bu noktada veriler yalnızca 1 milyon dolar ve daha fazlasını kapsayan işlemleri ele alıyor. Söz konusu verilere bakıldığında da geçtiğimiz yıl da görülen dip noktalara ulaşılmış durumda. Analist, bu noktada yerel bir dip seviye oluştuğunu aktarıyor. Bu nedenle de düşüşün artık bir son bulabileceği ve balinaların tekrar hareketlenebileceği söylenmekte.

Yatırımcılar şu anda ADA coin için 0.85 dolarlık noktadan alım yapabiliyorlar. Son 24 saatte %1 düşüş yaşayan altcoin projesinde önemli noktalarda bulunuyoruz.

Bir Ethereum Balinası, Yüz Binlerce Dolarlık Chainlik (LINK) Satın Aldı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.