Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1587.84
Ethereum
-185.33
Litecoin
-0.95
DigitalCash
-2.58
Monero
-0.66
Nxt
-0
Ethereum Classic
-1.45
Dogecoin
-0.01

Brezilya’da Bitcoin İle Emlak Vergi Ödemesi Dönemi Başlıyor!

0 258

Kısa bir süre önce Binance CEO’su Changpeng Zhao tarafından ziyaret edilen Brezilya’da kripto para yanlısı haberler gelmeye başladı. Bu haberlerden ilki de Rio de Janeiro şehrinin gayrimenkul vergilerini Bitcoin (BTC) üzerinden kabul etmeleri oldu. Bunun için altyapı çalışmalarına başlayan şehir yetkililerinden Chicão Bulhões tarafından yapılan açıklamada kripto yanlısı vergi yasalarının 2023’ten itibaren uygulanmaya başlanacağı duyuruldu.

Kripto para alanına yeni atılımlar yapan Rio de Janeiro Belediye Başkanı Eduardo Paes’in bu fikri Binance CEO’su tarafından da önemli bir destek almış durumda. Bununla birlikte bölgede yeni bir ofis açacağını duyuran CZ, sözlerine “Belediye Başkanı üzerine düşeni yaptı, şimdi sıra bizde. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde devam etti.

Kripto paraların ülkede daha fazla benimsenmeye başlandığını belirten Brezilyalı sekreterlerden Pedro Paulo, bu hizmetlerin çeşitlendirilmesi gerektiğini ekledi:

“Gayrimenkul vergisinin BTC ile ödenmesi gibi, kriptoları vergi ödemeleri sistemine entegre ederek dolaşımını teşvik edeceğiz ve gelecekte bu hizmeti çeşitlendirip genişleteceğiz.”

Rusya Başbakanı, Bitcoin’i Ekonomiye Entegre Etmeleri Gerektiğini Belirtti

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.