Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,616.71
-773.92
Ethereum
$3,042.45
-134.57
Litecoin
$80.67
-3.21
DigitalCash
$28.06
-0.6
Monero
$122.82
-1.89
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$25.83
-1.44
Dogecoin
$0.14
-0

Neden BaseFEX Kaldıraçlı İşlem Platformunu Kullanmalıyız.

0 355

Bugünkü yazımızda BaseFex  kaldıraçlı işlem platformunu , rakiplerinden öne çıkaran unsurlardan bahsedeceğiz.Gerek işlem ücretleri gerekse güvenilirlik konusunda kullanıcılarından tam puan almayı  başarmıştır.

Karşılaştırmalarıma başlamadan önce sizlere kısaca Basefex platformundan bahsedeceğim .

basefex ile ilgili görsel sonucu

Basefex Nedir ?

BaseFEX  , Bitcoin ve diğer kripto para birimleri için Bitcoin veya USDT’de yerleşik kar ve zararlarla yüksek kaldıraçlı ticaret sözleşmeleri sunan bir  vadeli işlem platformudur  . Kullanıcılar, 100 kereye kadar marj alım satım işlemleriyle birlikte şifreli para birimleri için sözleşmeler (gerçek paralar değil) satın alıp satabilirler . Bu, yalnızca Bitcoin para yatırma ve çekme işlemlerinin borsaya kabul edildiği anlamına gelir. BTC varlıklarını, kripto para birimi piyasasında kaldıraç kullanarak tahmin ederek artırmak isteyenlerin büyük bir kripto para birimi alım satım platformudur.

ALICI / SATICI KOMİSYON ORANLARINA BİR BAKALIM

Sizler için bazı kaldıraçlı işlem yapan platformların işlem ücretlerini araştırdık , Araştırmalarımız sonucunda Basefex dışındaki tüm kaldıraçlı işlem platformlarının alım satım işlemlerinden yüksek oranlarda ‘ komisyon ‘ aldığını gözlemledik . Şimdi onlara bir göz atalım .

BİTMEX PLATFORMUNUN ALICI VE SATICI’DAN ALDIĞI KOMİSYON ORANLARI

Satıcıdan : 0.0250%
Alıcıdan  : 0.0750%

DERİBİT  PLATFORMUNUN ALICI VE SATICI’DAN ALDIĞI KOMİSYON ORANLARI

Satıcıdan : 0.0300%
Alıcıdan  : 0.0900%

SİMPLEFX PLATFORMUNUN ALICI VE SATICI’DAN ALDIĞI KOMİSYON ORANLARI

Satıcıdan : 0.0270%
Alıcıdan  : 0.0800%

Sizlerde bizim gibi Basefex platformunu , diğer rakip platformlar ile karşılaştırdığınızda işlem ücretlerinin Basefex’de daha düşük olduğunu göreceksiniz.

BASEFEX PLATFORMUNUN ALICI VE SATICI’DAN ALDIĞI KOMİSYON ORANLARI

Satıcıdan : 0.0200%
Alıcıdan  : 0.0700%

Basefex platformu tamamen kullanıcı memnuniyetine odaklı çalışmaktadır. Diğer platformlara kıyasla uyguladığı düşük işlem ücretleri ‘ kaldıraçlı işlem ‘ denildiğinde ilk akla gelen şirket olmasının önünü açmıştır. Ayrıca bütün dünyadaki ticaret yapan kullanıcıların en çok önem verdiği ‘ varlık güvenliği ‘ konusunda da rakiplerinden önde yer almaktadır. Ek olarak 7/24 ulaşabileceğiniz bir canlı destek hattı’nın da olması Basefex platformunu kurumsal bir marka haline getirmiştir.

Tüm bunlara ek olarak  , birkaç diğer kripto borsaları (örneğin Kraken, Bitfinex ve OkEX gibi), ancak çok daha düşük miktarlarda (maksimum 5x) marj alım satım seçenekleri sunmaya başlamış durumda. Basefex platformunda ise 100x ‘e kadar işlem yapabiliyorsunuz .Bu nedenle, kaldıraçlı pazar payının çoğunluğu BaseFex tarafından yapılmaktadır .

GÜVENLİK ANALİZİ

Araştırmalarımızda yer verdiğimiz diğer kaldıraçlı işlem platformları güvenlik konusunda Basefex platformu kadar başarılı olamadılar .

Birinci sınıf güvenlik 

Diğer kaldıraçlı işlem platformları sık sık saldırıya uğramış , birçok platformun sistemi tamamen kapatılmış ve kullanıcıların fonları çalınmıştır . Fakat BaseFEX, Ekim 2018’deki lansmanından bu yana hiçbir zaman saldırıya uğramadı. Geçtiğimiz günlerde . Mozzilla Gözlemevi Testinde incelenen 400’den fazla şifreleme para biriminde yapılan alışverişlerden BaseFex‘de dahil sadece 4 tanesi A + puan aldı . Bu kendi içinde BaseFEX’e katılmak isteyen yeni yatırımcılara rahatlık sağlayacak doğal güvenlik özelliklerinin bir kanıtıdır .

STABİL SUNUCU

Diğer kaldıraçlı işlem platform kullanıcılarının sık sık bazı sorunlar yaşadığını her zaman duymaktayız  ve  bu her zaman eleştiri konusu olmaktadır . Bu sorunlara örnek vermek gerekirse ,  sürekli oluşan sistemsel hatalar , donanım olarak yeterli olmadıkları için  sistemin kullanılamaz hale gelmesi gibi ciddi önem taşıyan ve kullanıcılarının ticaretini olumsuz yönde etkileyen sorunlar defalarca  meydana gelmiştir.

Fakat Basefex platformu ‘ sıfır hata ‘ mantığı ile çalışmaktadır. Basefex platformu’nu rakiplerinden öne çıkaran en önemli etken budur diyebiliriz . Çünkü platform hiçbir zaman sistem arızası yaşamadı ve lansmanın bu yana sunucuları aşırı yük ile karşılaşmadı .

VARLIKLARINIZ GÜVENLİĞİ

Diğer kaldıraçlı işlem platformlarında varlıklarınız ne kadar güvenli bunu bilemeyiz , ama gönül rahatlığı ile şunu söyleyebilirim ki Basefex platformunda tüm varlıklarınız güvenli bir şekilde saklanmaktadır. Çünkü varlıklarınız  çok imzalı soğuk cüzdanlarda tutulmaktadır. Bu gibi ticaret platformları  kullanmakta olan kullanıcıların en büyük endişeleri  ise varlıklarının ne kadar güvenli bir ortamda tutulduğudur. Geçmişte  bazı kaldıraçlı işlem platformlarında bulunan güvenlik zafiyetleri sebebiyle kullanıcıların varlıkları yok oldu . Ancak Basefex platformu bu konuda çok hassas olduklarını açıkça belirterek gerekli tüm önlemlerin alındığını kullanıcılarına hissettirmektedir.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.