Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,724.08
+475.95
Ethereum
$3,206.41
-75.14
Litecoin
$83.40
-1.4
DigitalCash
$29.49
+0.06
Monero
$128.83
+1.49
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.55
-0.81
Dogecoin
$0.14
-0

Deloitte Blok Zinciri’ne Gizlilik Teknolojisi Sunuyor

0 275

Deloitte Blok Zinciri’ne Gizlilik Teknolojisi Sunuyor .

Profesyonel hizmetler devi Deloitte, kurumsal blok zinciri teklifine sıfır bilgi kanıtlı gizlilik teknolojisi ekledi.

Amsterdam’daki ZKProof Topluluğu Etkinliğinde Salı günü açıklanan , kullanıcıların bir engel zincirinin kazandıkları sertifikalar ve nitelikler hakkındaki verileri nasıl paylaştığını kontrol etmelerine yardımcı olmak için İsrail’in sıfır bilgi sahibi uzman QEDIT ile birlikte çalıştı . Deloitte’un Eduscrypt platformu, kuruluşların, ethereum’un özel ve izin verilen bir sürümünü kullanarak nitelikleri izlemesine, paylaşmasına ve doğrulamasına olanak tanır. Ancak, neyin paylaşıldığı ve kiminle paylaşılacağı üzerinde kontrol sahibi olmanın kritik öneme sahip olduğu durumlar vardır. 

Temelini bilmek lazım

GDPR’ye uymanın yanı sıra, Rouach, kariyerini değiştiren bir birey gibi ZKP’nin yardımcı olabileceği özel durumlara da işaret etti, bunlar hakkında hangi bilgilerin paylaşılabileceği konusunda seçici olmak isteyebilir. 

“Örneğin, bir kişi bazı BT okullarından güvenlik sertifikası aldıklarını ispatlayacak, ancak daha sonra kumarbazlar için istatistik öğrendiler. Bu yüzden bir bankaya başvurmaya gittiklerinde, güvenlik konusunda uzman olduklarını, ancak eğitimlerinde edinebilecekleri hiçbir şey olmadığını göstermek istiyorlar ”dedi. 

Avrupa’nın ilk özel sıfır bilgi etkinliği olarak kabul edilen Amsterdam’daki etkinlik, QEDIT ve Deloitte tarafından düzenleniyor ve ikinci ofislerinde gerçekleştiriliyor. Ayrıca ING Bank ve Facebook’un Calibra’sı da gözüküyor. 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.