Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,555.42
+851.98
Ethereum
$3,180.23
-41.27
Litecoin
$83.02
-1.73
DigitalCash
$29.30
+0.13
Monero
$129.53
+3.11
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.56
-0.39
Dogecoin
$0.14
-0

Çinli Canaan Creative, ABD’de IPO İsteyen İlk Şirket Oldu

0 398

Çin Bitcoin madencilik devi Canaan Creative, ABD’li düzenleyicilerden 200 milyon dolarlık ilk halka arz talebi (IPO) istediği iddia edildi. Daha önce Bitmain ve Yibang’ın IPO girişimleri Hong Kong’da başarısızlığa uğramıştı.

Yerel sosyal medya platformu WeChat, 31 Temmuz’da Canaan Creative hakkında bir rapora yer verdi. İddiaya göre, madencilik devinin başvurusu, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) önünde duruyor.

Canaan, Batı’da Bitmain gibi rakiplerinden daha az tanınıyor. Ancak üç ana Çin Bitcoin madencisinden biri. Ülkedeki en ünlü üçüncü madenci Yibang International. Bitmain’in, SEC’e haziran sonu itibariyle bir halka arz düzenlemesi planı için başvuru yaptığı bildirilmişti.  Bu rapor -doğruysa- Canaan Creative’in onları ‘yumrukladığı’ anlamına geliyor.

Canaan Creative, mart ayındaki en son fonlama turunda ek sermaye topladı. Bunda kesin tutar belirsiz kaldı. Yeni yatırımcı gelmediği ve mevcut tüm yeni nakitlerin destekçilerden geldiği bildirildi.

Şimdi, Canaan, ABD pazarına başarılı bir şekilde halka arz dosyalama yapan ilk Çin pazar katılımcısı olabilir.

Bitcoin Madencilik Sektörü Dönüşümü Devam Ediyor

Halka arzlarda daha önce yapılan girişimler reddedilmişti. Canaan, Bitmain ve Yibang’ın Hong Kong’da teklif verme girişimleri başarısızlığa uğraşmıştı.

Bitmain’in Aralık 2018’deki girişimi, Bitcoin’in o zamanlar değişkenlik göstermesi ve düzenleyicilere soğuk bir izlenim vermesi sebebiyle reddedildiği bildirilmişti. Madencilik önceki aylarda Bitcoin fiyatlarının düşmesiyle geriledi. Bu sebeple Katılımcılar finansal olarak sabit kalmaya çalışırken ciddi değişiklikler oldu.

Altı ay sonra manzara değişti; Bitcoin’in boğa koşusu madencilik endüstrisinde servetlerin dramatik bir şekilde tersine döndüğünü gördü.

Bitmain, haziran ayında, ABD’de kendi adına halka arz yapmak istediğini söylemişti.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.