Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,346.36
+1150.48
Ethereum
$3,167.61
-13.62
Litecoin
$83.10
+0.85
DigitalCash
$29.19
+0.52
Monero
$126.93
+3.86
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.17
-0.02
Dogecoin
$0.14
0

AT&T, BitPay Üzerinden Kripto Parayla Ödeme Kabul Edecek

0 523

ABD telekom ve medya devi AT&T, çevrimiçi telefon faturalarını ödemek için kripto para birimini kabul ediyor.

Telekom devi AT&T, kripto para birimi platformu BitPay kullanarak kripto para biriminde ödenen faturaları işleme koyacak. BitPay, kripto para birimlerini fiata çeviren ve 20 binden fazla işletme tarafından kullanılan bir platform. AT&T’nin, kablosuz ağ endüstrisinde BitPay ile fatura ödemeleri sunan ilk ABD merkezli iş olduğu bildiriliyor.

AT&T Communications Finance Business Operations’in Başkan Yardımcısı Kevin McDorman, “Kripto para birimini kullanan müşterilerimiz var. Onlara faturalarını, tercih ettikleri yöntemle ödemeleri için bir yol sunabileceğimiz için mutluyuz.” dedi.

AT&T, 2018’in sonlarına doğru Microsoft Azure ve IBM Blockchain Platform ile uyumlu bir blockchain çözümü takımı üzerinde çalıştığını duyurdu. Paket; üretim, perakende ve sağlık gibi alanlarda kurumsal müşteriler için bazı avantajlar sunacak. Paketin amacı; “en karmaşık tedarik zincirlerine bile ek şeffaflık ve hesap verebilirlik sağlamak” olarak açıklandı.

Telekom devi ayrıca, ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) aralık ayında patente başvurusunda bulundu. Patent, blok zincirine dayalı bir “sosyal medya tarih haritası” oluşturmaya izin verecek. Bu harita, bir ağın abonelerinin sosyal medya işlem verilerini toplamasına olanak tanıyacak.

Uygulamaya göre, “Burada açıklanan sosyal medya geçmişi harita platformları, çoklu sosyal medya uygulamalarında gerçekleşen çevrimiçi işlemleri temsil eden verileri saklamak ve bunlara erişim sağlamak için blockchain kayıtlarının değişmez ve kalıcı niteliğinden faydalanabilir.”

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.