Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,523.96
+987.44
Ethereum
$3,175.93
-25.2
Litecoin
$83.17
-0.55
DigitalCash
$29.29
+0.16
Monero
$126.88
+1.16
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.42
-0.21
Dogecoin
$0.14
-0

Telegram Kripto Para Projesi Yüksek Oranda Tamamlandı

0 397

Telegram’ın bir süredir geliştirmeye devam ettiği kripto para projesinde önemli aşama kaydedildi.

Rusya merkezli bir servis olan Telegram’ın çıkaracağı Telegram Open Network %70’lik oranda tamamlandı. LinkedIn’den sızdırılan gelişmede önemli dikkat çekici noktalar bulunuyor.

Ethereum’a benzeyen sanal makine, TON için akıllı sözleşmeleri çalıştırabilecek durumda. ICO sürecinde yaklaşık 1.7 milyarlık fon toplamayı başaran Telegram Open Network’un çıkışı merakla bekleniyordu.

Akıllı sözleşmeler ve merkeziyetsiz çalışma prensibiyle Ethereum’a rakip olma hazırlığı mevcut. Telegram’ın yeni kripto parasının ilerleyen zamanlarda token’ları tek çatı altında buluşturabilir.

BitMEX’ten açıklama

BitMEX CEO’su konumunda bulunan Arthur Hayes de konuyla ilgili olarak açıklama yaptı. Telegram’ın ICO token’larının listelenmiyor olsa da 2019 yılında gerçek değerinin belirleneceğini vurguladı.

Kısa süre içerisinde önemli derecede aşama kaydedilmiş olması, Telegram Open Network için heyecan verici gelişme. Küresel çapta kullanıcıları bulunan Telegram servisi, giderek değerini daha da artırıyor.

Yazılımın doğrulanması ve blok işlemleri gibi temel parçaların tamamlanmasının üzerine önemli derecede yol kat edildi. Akıllı sözleşmelerin de eklenmesiyle beraber yatırımcıların ilgisi giderek daha da artmış durumda.

Telegram’ın kripto parası ne kadar olacak?

ICO sürecini oldukça başarılı şekilde tamamlayan Telegram’ın kripto parasının önemli bir değere sahip olması bekleniyor. Kripto paralarla alakalı Rusya’da yaşanan gelişmeler girişimleri de destekleyen seviyede.

Telegram’ın kripto parasının ne kadar olacağına dair henüz net bir bilgi yok. Ancak %30 gibi küçük bir kısmın işlemlerin tamamlanması için kalması, net değerinin öğrenilmesine olanak sağlayacak.

İşlem hacminin yüksek olması beklenen TON’un, kripto para piyasasından etkilenip etkilenmeyeceği de merak konusu. Çok sayıda yatırımcının ilk tercihlerinden biri olacak kripto para, hızlı giriş yapabilir.

Çok sayıda değer kaybeden kripto para olmasıyla beraber, Telegram’ın yeni hamlesi piyasanın önemli oyuncusu olabilecek.

Güncel kripto para haberleri ve airdroplar için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.