Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,346.36
+1150.48
Ethereum
$3,167.61
-13.62
Litecoin
$83.10
+0.85
DigitalCash
$29.19
+0.52
Monero
$126.93
+3.86
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.17
-0.02
Dogecoin
$0.14
0

Polygon (MATIC) Balina Hareketleri Yükseliş Habercisi mi?

0 255

Popüler altcoin projesi Polygon (MATIC), son 24 saatteki çok sayıda balina aktivitesi sayesinde şu anda üç ayın en yüksek seviyesinin üzerinde görünüyor.

Polygon (MATIC) şu anda üç ayın en yüksek seviyesinin üzerinde bulunmakta. Zincir verileri, son 24 saat içinde çok sayıda MATIC balina işlemini gösteriyor. İlginç bir şekilde, mevcut balina aktivitesi sekiz ayın en yüksek seviyesinde. Bununla birlikte, bazı Polygon ( MATIC ) balinaları, büyük duyurulardan elde edilen getirileri en üst düzeye çıkarmak için son haftalarda hacimlerini iyi ayarlamış görünmekte.

MATIC fiyatında hareketlenmeler

MATIC’in rallisi, Meta’nın Instagram’ın ilk NFT pazarı için Polygon kullanacağını bildirmesinin ardından güçlendi. Bu büyük habere ek olarak, Wall Street bankası JP Morgan ve Polygon’u içeren bir büyük duyuru daha vardı. Banka, işlemi Polygon blok zinciri ağını kullanarak başarıyla gerçekleştirdiğini söyledi. JP Morgan, Aave merkezi olmayan finans protokolü ile Polygon Layer-2 blok zincirine toplamda 71.000 dolar harcadı.

Söz konusu iki haber, MATIC fiyatında büyük bir artışa yol açtı. Geçen hafta, piyasa değerine göre 11. kripto para biriminin fiyatı hızlı bir şekilde %22.14 artış yaşadı. CoinMarketCap verilerine göre, yazı yazılırken, kripto para son 24 saat içinde yaklaşık %20 artışla 1,17 dolardan işlem görüyor. Ancak, MATIC için alım satım faaliyeti son zamanlarda Ekim ayının ikinci haftası civarında ilginç bir alım satım eğilimi gösteriyor.

Santiment Insights’a göre, 11 Ekim civarında, borsalarda MATIC arzında keskin bir düşüş oldu. Bu, bazı Polygon balinalarının halka açılmadan önce büyük haberler beklediği anlamına gelmekte. Konu hakkında şirketin açıklaması ise şu şekilde:

“11 Ekim civarında borsalardaki arzdaki keskin düşüş, bu dönemde büyük bir birikim olduğunu gösteriyor. Bu kadar kendinden emin bir bahse girmek için olaylardan haberi olan var mıydı?”

Polygon yükselişi hedefliyor!

MATIC şu anda aylardır en yüksek ağ büyümesini yaşıyor. Bununla birlikte, Polygon piyasa değerinden gerçekleşen değere (MVRV) yönelik mevcut metriği, gelecekteki MATIC fiyat düşüşlerinin bir işareti gibi duruyor. Polygon yönetimi, kripto para birimini Bitcoin ve Ethereum’un arkasından ilk 3’e getirmeyi hedefliyor. Ağ halihazırda Adobe, Meta ve NFL gibi büyük şirketlerle ortaklıklar imzaladı. Genel olarak, büyüme açısından, Polygon mevcut senaryoda önde gelen kripto para birimlerinden biri olmaya aday.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.