Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,724.08
+475.95
Ethereum
$3,206.41
-75.14
Litecoin
$83.40
-1.4
DigitalCash
$29.49
+0.06
Monero
$128.83
+1.49
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.55
-0.81
Dogecoin
$0.14
-0

Milyarder İsimler Kripto Para Dünyasına Giriş Yapmaya Hazırlanıyor

0 309

Tesla CEO’su Elon Musk, Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin dahil olmak üzere kripto para birimlerine yatırımlar yaptıktan sonra, dijital varlıklara yatırım yapacak yeni zenginler çıkmış gibi görünüyor. Bu kişi ise Sarath Ratanavadi olarak açıklandı. Gulf Energy Development CEO’su Sarath Ratanavadi, aynı zamanda Tayland’ın en zengin ikinci adamı konumunda.

Taylandlı milyarder, şirketinin geliri artırmak için kripto para birimine yatırım yapmayı düşündüğünü söyledi. Blockchain teknoloji platformları ve kripto para birimleri, genel pazarın büyüme için “yüksek potansiyele” sahip olması nedeniyle şirketin en güçlü kazançlarının ana itici güçleri olarak gösterildi. Ratanavadi’nin kripto para birimlerine olan ilgisi, kripto piyasasının yerel hükümet tarafından incelendiği ve perakendecilerin yerel borsalarda ticaret faaliyetlerinin azalmasına yol açtığı bir zamanda ortaya çıktı.

Kripto para birimine ilgi gösteren şirketlerin sadece Musk ve Sarath Ratanavadi olmadığını belirtmekte fayda var. Listede yazılım üreticisi MicroStrategy, teknoloji holdingi Block Inc. ve Çinli fotoğraf uygulaması şirketi Meitu gibi isimler bulunuyor.

Ratanavadi Tayland’da bir kripto borsası mı açacak?

Tayland’daki perakende pazarının şu anda çok da sağlıklı olmadığını belirtmek gerekiyor. Veriler, aktif ticaret hesaplarının sayısının Ocak ayında 692.000’den Temmuz’da 260.000’e düştüğünü ve kripto para birimi fiyatlarında düşüş olduğunu gösteriyor. Kaynaklara göre Ratanavadi, Binance kripto borsası ile ortaklaşa Tayland’da bir kripto borsası açmayı planladığını ve aktif olarak lisans aradığını söyledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.