Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,332.56
-72.97
Ethereum
$3,117.56
-54.23
Litecoin
$81.69
-0.9
DigitalCash
$28.63
+0.13
Monero
$125.80
+1.13
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.60
-0.64
Dogecoin
$0.14
-0

Bitcoin’i Yasal İlan Eden El Salvador Başkanı Türkiye’ye Geliyor

0 439

Bitcoin’i yasal bir para birimi olarak kabul eden ilk ülke olan El Salvador’un Başkanı Nayib Bukele Perşembe günü Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Türkiye’ye geleceğini duyurdu. Twitter üzerinden bu paylaşımı yapan Bukele, Türk kripto para kullanıcılarını heyecanlandırmış durumda. İşte detaylar..

Nayib Bukele’nin Türkiye Ziyaretinde Ne Olacak?

Sosyal medyadan duyurduğu haberle Türkiye’ye geleceğini açıklayan Nayib Bukele ile Erdoğan arasında kripto para sektörüne ilişkin önemli konuların konuşulması bekleniyor. Şu anda kripto para sektörüne ilişkin yasal bir zemin hazırlığında olan Türkiye’nin kendisinden görüş alacağı düşünülmekte. Buna ek olarak yine Perşembe günü Ak Parti Grup Başkanvekili de Binance yetkilileri ile görüşeceğini duyurmuştu. Bu haberlere baktığımızda Perşembe günü ülkemizin kripto para yasal zemini için önemli bir gün olacak gibi görünüyor.

Aynı gün içerisinde kripto para sektörünün önemli isimleri ile bir araya gelinecek olması yatırımcıları heyecanlandırdı. El Salvador Başkanı Nayib Bukele ve Binance yetkililerinden çeşitli fikirler alınması bekleniyor. Bizler de o gün yaşananlar için sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Kanadalı Milyarder İş Adamından Kripto Para Madenciliğine Dev Adım!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.